Modtag et uforpligtende tilbud:

FYRVÆRKERISHOW

Få et uforpligtende tilbud på festfyrværkeri til

Gør jeres store dag til noget helt specielt og mindeværdigt, med et fantastisk fyrværkerishow. Vi finder det bedste tilbud på festfyrværker for jer, hos landets førende prof. fyrværkere - helt uforpligtende og med alt inklusiv i tilbuddet.

Modtag et tilbud i dag:

Konfirmation

Tilbud: Spar 20-35% på et fyrværkerishow til konfirmationen!

Festfyrværkeri til Konfirmationen

Kun fantasien sætter grænser til konfirmandens store dag. Et forslag til fyrværkeri til jeres fest, kunne være følgende:

1. Fontæner

2. Vifter & effekter

Smukke vifter, farvestrålende krosetter fortsætter showet med flotte farver. Godt med lyd og power.

3. Tempo & farver

Showet sætter op for tempoet. Himlen fyldes med flotte farver, knas og høje brag i et stigende tempo mod finalen.

Showet indledes med flere store flotte fontæner, hvorefter disse overskydes af de første tempofyldte batterier.

4. Finalen

Store chrysanthemumbomber opskydes, som fylder hele himlen og showet afsluttes i en overdådig smuk guldfinale og høje brag.

- Få den bedste pris hos os!

Vi indhenter gode tilbud på powerfyldt konfirmationsfyrværkeri i hele landet, med priser fra bare 7.500 kr. (alt inklusiv!)


Alle vores fyrværkerishows bliver lavet i samarbejde mellem kunden og den professionelle fyrværker, så fyrværkeriet og showet altid bliver som i ønsker det, på den store dag.


Overrask konfirmanden og gæsterne med et spektakulært fyrværkerishow!

Vi sørger for at i får et flotteste show efter jeres budget - ligesom vi gør alt for at imødekomme de ønsker i har til showet.


Vi har garanti for et flot show som vil begejstrer og blive husket mange år frem

Tilbud på Konfirmationsfyrværkeri

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres fyrværkerishow nu.

Feedback fra

vores brugere

Jeg vil gerne takke for jeres hjælp til at finde den rette fyrværker til vores bryllup. Showet var fantastisk og satte et flot punktum på en fantastisk dag.

LENE & MICHAEL B.

JOACHIM M.

juni 2019

Vi har med stor tilfredshed benyttet FyrværkeriShow.dk til at indhente tilbud på festfyrværkeri til vores bryllup og giver vores varmeste anbefalinger.

oktober 2019

Arrangement: Bryllup

Arrangement: Bryllup

Fyrværkeri til

Konfirmation

Fyrværkeri til konfirmationer er et festligt, farvestrålende og powerfyldt indslag på den store dag. Vores fyrværkere sørger for et sikkert og storslået fyrværkerishow – uanset budgettet. Vores priser starter fra bare 7.500 kr. – naturligvis alt inklusiv.


Med i prisen følger altid: Alt fyrværkeri til showet, forudgående undersøgelse af mulige afskydningssteder. Indhentning og ansøgning af tilladelse hos myndighederne. Besigtigelse af stedet. Kørsel til/fra afskydningsstedet. Afspærring, opstilling, afskydning og oprydning efter showet.


Hele showet kan bygges op efter jeres ønsker, men oftest afskyder vi fyrværkeri til konfirmationer i højt tempo, mange farver og i et højt lydniveau. Showet bygges op i tempo og slutter naturligvis i en storslået og mindeværdig finale.


Vi kan tilpasse showet præcis til jeres ønsker og budget. Sammen med vores fyrværker kan vil oftes indfri alle ønsker til showet – så benyt vores kontaktformular nu for et uforpligtende tilbudt.

Vi anbefaler et budget til et show til konfirmationer på mellem 7.500 - 15.000 kr., alt efter hvilke ønsker i måtte have til fyrværkeriet.


Med dette budget indeholder showet flere store luftbomber, tempofyldt show samt en storslået finale.


Skal det være et storslået professionelt fyrværkerishow til konfirmationen, vil prisniveauet være 15-25.000 kr. Her vil der være mulighed for flere smukke special-effekter, kraftige vifteafskydninger, større og kraftige luftbomber, højere tempo og længere afskydning/brændetid på hele fyrværkerishowet.


Ønsker i musikfyrværkeri som afskydes i takt med konfirmandens ynglings musiknumre, skal i forvente et budget fra omkring 25.000 kr. og opefter.


Alle vores priser er alt inklusiv – dvs. indhentning af godkendelser og tilladelser, sikker kørsel med fyrværkeriet, afspærring, opstilling, afskydning og slutteligt oprydningen efter showet. Dertil er alle vores fyrværkere forsikret og har de nødvendige godkendelser for, at måtte afskyde professionelt fyrværkeri året rundt.

Festfyrværkeri Konfirmation

Pris på

FYRVÆRKERISHOW

COPYRIGHT 2021 - MONEDERO ApS