Modtag et uforpligtende tilbud:

FYRVÆRKERISHOW

Få et uforpligtende tilbud på

Vi finder det bedste tilbud på festfyrværker til dit arrangement:

Modtag et tilbud i dag:

Naturligvis gratis og uforpligtende for dig.

Bryllup, Fødselsdag, Jubilæum, Byfest, Firmafester, Kulturelle events, Konfirmationer og meget mere.

festfyrværkeri

Festfyrværkeri

Kun fantasien sætter grænser, men ofte tilbyder vores prof. fyrværkere følgende typer af festfyrværkeri:

Klassisk Festfyrværkeri

Rolig start, tempo øges og afsluttes i en smuk finale.

Musik Festfyrværkeri

Hele Fyrværkeri-showet er bygget op i rytmen til musik. En ekstra dimension til det store show.

Festfyrværkeri i dagslys

Skal du afholde et arrangement i dagslys, så overrask deltagere med et festfyrværkeri-show i dagslys, med brag, knas, effekter og farvet røg.

Ildskrift før Festfyrværkeri

Showet indledes med ildskrift eller et hjerte. F.eks. årstal, initialer eller et rødt hjerte. Brændetid er ofte cirka 1 minut.

- Gratis og uforpligtende.

Vi leverer flotte festfyrværkerier i hele Danmark til enhver begivenhed. Uanset om du ønsker et af vores færdigudviklede festfyrværkerier eller et festfyrværkeri udviklet efter lige dine ønsker er vi altid yderst konkurrencedygtige på prisen. Vores priser starter fra bare 7.500 kr. inkl. moms (alt inkl.).


Fyrværkeriet vil blive afskudt med tilladelse fra myndighederne, af godkendte festfyrværkere og alt fyrværkeriet der benyttes er CE-godkendt. Vi laver naturligvis alt forarbejdet så et festfyrværkeri fra FyrværkeriShow.dk kræver intet arbejde fra din side. Vi leverer festfyrværkerier I alle størrelser og til alle former for begivenheder:


Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Tilbud på Festfyrværkeri

Feedback fra

vores brugere

Jeg vil gerne takke for jeres hjælp til at finde den rette fyrværker til vores bryllup. Showet var fantastisk og satte et flot punktum på en fantastisk dag.

LENE & MICHAEL B.

JOACHIM M.

juni 2019

Vi har med stor tilfredshed benyttet FyrværkeriShow.dk til at indhente tilbud på festfyrværkeri til vores bryllup og giver vores varmeste anbefalinger.

oktober 2019

Festfyrværkeri til Bryllup

Festfyrværkeri til Bryllup

Unikke shows

Festfyrværkeri

Festfyrværkeri er et festligt, farvestrålende indslag til jeres arrangement. Uanset om det er bryllup, firmafesten, jubilæum, konfirmation eller noget andet, så stor vores dygtige og professionelle fyrværkere klar med storslået festfyrværkeri. Med priser der starter fra bare 7.500 kr. – naturligvis alt inklusiv, kan alle være med.


Uanset om det er et romantisk bryllupsfyrværkeri, det festlige firma-fyrværkerishow eller byfesten som slutter med et brag, så kan vi skræddersy et storslået festfyrværkeri efter alle kunstens regler.


Med i prisen følger altid til alle shows: Forudgående undersøgelse af mulige afskydningssteder ved jeres arrangement. Indhentning og ansøgning af tilladelse. Fysisk besigtigelse af stedet. Kørsel til/fra afskydningsstedet. Afspærring, opstilling, afskydning og oprydning efter showet. Prisen er naturligvis inklusiv selve fyrværkeriet samt forsikring.


Vi kan tilpasse fyrværkeriet til jeres ønsker og budget. Sammen med vores fyrværker finder vi den helt rigtige sammenhæng mellem farver, tempo og størrelse på showet – benyt vores kontaktformular nu for et uforpligtende tilbud.

Vi kan tilbyde flot og professionelt afskudt festfyrværkeri fra bare 7.500 kr. – alt inklusiv! Ingen ekstra udgifter til kørsel, tilladelser eller forsikringer. Og tilmed sørger vi for alle aftaler og tilladelser på stedet.


Offentlige arrangementer til byfester, kulturelle arrangementer og lign. vil prismæssigt være muligt fra 15-20.000 kr. og op.


Vi anbefaler et budget på 10.000 - 15.000 kr. til private arrangementer, som indeholder flere store luftbomber, special-effekter, del-finale samt en ekstra storslået finale. Et show jeres gæster sent vil glemme!


Skal det være et storslået professionelt fyrværkerishow til f.eks. brylluppet eller firmafesten, vil prisniveauet være 15-25.000 kr. Her vil vores fyrværkere inkludere flere unikke special-effekter, kraftigere vifteafskydninger, større og kraftigere luftbomber, et højere tempo og en længere afskydning på hele fyrværkerishowet.


Muligheder er uendelige - og har i ønsker, så finder vi en løsning som passer til jeres arrangement. Få et godt tilbud i dag - helt forpligtende.


Festfyrværkeri

Pris på

FYRVÆRKERISHOW

COPYRIGHT 2021 - MONEDERO ApS