FESTFYRVÆRKERI - FAQ

tilbud@fyrvaerkerishow.dk

5,0

Google Review

Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål om festfyrværkeri

Vi har samlet de spørgsmål, vi oftest modtager fra vores kunder i denne FAQ. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige hold af fyrværkere. Ofte vil de hurtigt kunne give dig klarhed over dine muligheder, afskydningssted og specielle ønsker.

Du finder vores kontaktoplysninger her eller;

bestil et tilbud på dit fyrværkerishow her:

FÅ DIT TILBUD HER

INDHOLDSFORTEGNELSE

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvor meget koster et festfyrværkeri?

Vores priser starter fra 7.995 kr. for vores standardshow. Til bryllupper anbefaler vi vores bryllupsfyrværkerishows fra 9.500 kr. og ved større arrangementer som f.eks byfester anbefaler vi typisk et prof. show på mellem 15.000 til 50.000 kr., afhængigt af antal tilskuere og afstand.

5,0

Google Review

Trustpilot

Er det muligt at betale festfyrværkeriet med EAN fakturering?

Ja, vi tilbyder alle offentlige virksomheder og kommuner, at kunne betale via EAN. Oplys os blot: Firmanavn, adresse, EAN nummer samt reference eller indkøbsordrenummer. Så sender vi en elektronisk faktura til det pågældende EAN nummer. Har du spørgsmål i forbindelse med jeres bestilling, så ring eller skriv endelig til os.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan i afskyde fyrværkeri hele året?

Ja, da vi er godkendte professionelle fyrværkere, har vi de rette tilladelser til, at måtte benytte fyrværkeri året rundt. Samtidigt kan vi benytte os af kraftigere fyrværkeri, som ikke er godkendt til privat brug. Det giver os bedre muligheder for, at sammensætte de helt perfekte fyrværkerishows.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan jeg få tilladelse til selv at afskyde fyrværkeri til mit eget arrangement?

Nej, dog bortset fra den lovlige afskydningsperioden fra og med d. 27. december og frem til og med 1. januar. Herefter er det forbudt for private, at afskyde fyrværkeri. Det er dog muligt for prof. festfyrværkere at få tilladelsen til afskydning af fyrværkeri uden for afskydningsperioden. Skal du bruge fyrværkeri til dit arrangement? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi leverer festfyrværkeri i hele landet.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvor meget plads kræver et festfyrværkeri?

Sikkerhedsafstanden til fyrværkeriet varierer og er afhængigt af størrelsen på fyrværkeriet. I langt de fleste tilfælde kan vi finde en egnet plads. Hvis i overvejer eller har booket et sted til jeres arrangement, så kan i kontakte os helt uforpligtende og høre nærmere om muligheder for jer. Vores erfarne fyrværkere vil herefter gennemgå området og de muligheder, som vi kan tilbyde i et show til jer, på den givne lokation.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvor længe varer et festfyrværkeri?

Længden på showet afhænger primært af det ønskede tempo, størrelsen på fyrværkeriet der benyttes og dit budget. Vi kan tilpasse længden på showet præcist som du ønsker. Kontakt os med dine ønsker og for at høre mere om mulighederne.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan man bruge festfyrværkeri som en overraskelse?

Ja, vi afskyder ofte festfyrværkerier som en overraskelse, f.eks i forbindelse med bryllup til brudeparret eller til fødselsdage for fødselslaren.Informer os blot om at det er en overraskelse, så ankommer vi i bil uden firmalogo.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvordan søger man tilladelse til afskydning af fyrværkeri?

I Danmark er det kun profesionelle fyrværkere der kan afskyde fyrværkeri uden for sæsonen (27. dec. til 1. jan.).Bestiller du et show fra os, så sørger vi for alt de praktiske med godkendelse. Bestil gerne et uforpligtende tilbud fra os og hør nærmere om mulighederne.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvor lang tid før skal man bestille et festfyrværkeri?

Helst senest 30 dage før, vi gør dog altid vores bedste for at hjælpe uanset hvor sent du bestiller.Vi har flere gange afviklet shows med kun 48-timers varsel, men det hele afhænger altid af om vi kan få godkendelse fra beredskabet i tide.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvad skal jeg selv stå for i forbindelse med fyrværkerishowet?

Ingenting, du skal blot bestille fyrværkeriet og evt. komme med ønsker, så klarer vi resten. Vi holder dig naturligvis opdateret i processen og har vi spørgsmål kontakter dig.

5,0

Google Review

Trustpilot

Hvilke oplysninger skal i bruge fra mig når jeg bestiller et professionelt fyrværkeri?

I første omgang, blot dine kontakt oplysninger samt stedet hvor showet skal afskydes.Har du specielle ønsker til showet vil vi også gerne høre om disse, så vi i god tid kan planlægge dit show.Har vi brug for flere oplysninger fra dig kontakter vi dig.

5,0

Google Review

Trustpilot

Har i som professionel fyrværker en forsikring?

Ja, skulle uheldet være ude har vi en professionel ansvarforsikring.Kan der komme situationer hvor i bliver nød til at aflyse fyrværkeriet?Ja, men det er heldigvis rigtigt sjældent. Det kan f.eks være i tilfælde af afbrændingsforbud som følge af tørke, meget kraftig vind/storm eller andre faktorer som gør at vores professionelle fyrværkere vurderer at det ikke er sikkert at gennemføre fyrværkeriet.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan i afskyde fyrværkeri hele døgnet?

Ja. Vi afskyder de fleste festfyrværkeri shows fra mørketsfrembrud til omkring og lidt efter midnat. Om dagen tilbyder vi også dagslys fyrværkeri, hvor man benytter farvet røg i fyrværkeriet i stedet lysende stjerner.

5,0

Google Review

Trustpilot

Dækker FyrværkeriShow hele fyn?

Ja det gør vi, vi leverer alle former for fyrværkerishows på fyn og i hele landet - endda med gratis kørsel.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan man bestille festfyrværkeri til København og andre steder på Sjælland?

Ja - Lige nu tilbyder vi tilmed gratis kørsel i alle vores shows. Vi afskyder jævnligt fyrværkerishows i København og omegn, både til private, erhverv og offentlige arrangementer. Så står i og mangler et fyrværkerishow til jeres firma-arrangement, et event eller konference, så kontakt os i dag.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan i levere festfyrværkeri i syd- og Sønderjylland?

Ja - Vi leverer de flotteste fyrværkerishows i alle størrelser i hele syd- og Sønderjylland. Naturligvis med gratis kørsel og alt inkluderet i alle tilbud fra os. Gør jeres arrangement til noget specielt med et festfyrværkeri som ikke vil glemme.

5,0

Google Review

Trustpilot

Leverer i fyrværkerishows i Midtjylland?

Ja, Vi leverer også fyrværkerishows i midtjylland, til alle former for arrangementer, blandt andet.Leverer vi ofte fyrværkeri til bryllupper, byfester og andre former for arrangementer. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et festfyrværkeri i midtjylland.

5,0

Google Review

Trustpilot

Leverer i festfyrværkeri i Nordjylland?

Ja, vi har lokale fyrværkere i Jylland og naturligvis gratis kørsel. Vi leverer blandt andet fyrværkeri til flere byfester hvert eneste år og naturligvis også andre arrangementer som firmafester og bryllupper.

5,0

Google Review

Trustpilot

Kan FyrværkeriShow.dk levere fyrværkeri på ikke brofaste øer?

Det vil vi rigtigt gerne undersøge fra sted til sted, så kontakt os og vi kigger nærmere på det.