Modtag et uforpligtende tilbud:

FYRVÆRKERISHOW

Få et uforpligtende tilbud på

Vi finder det bedste tilbudfestfyrværker til dit arrangement:

Modtag et tilbud i dag:

Få et skarpt tilbud i dag - gratis og uforpligtende for dig.

Uanset om du holder: Bryllup, Fødselsdag, Jubilæum, Byfest, Firmafester, Kulturelle events, Konfirmationer eller et andet arrangement, så kan vi hjælpe dig med et show til den bedste pris.

festfyrværkeri til fødselsdag

Festfyrværkeri til fødselsdag

Kun fantasien sætter grænser, men ofte tilbyder vores prof. fyrværkere følgende typer af fyrværkeri til fødselsdag:

Klassisk Festfyrværkeri

Rolig start, tempo øges og afsluttes i en smuk finale.

Musik Festfyrværkeri

Hele Fyrværkeri-showet er bygget op i rytmen til musik. En ekstra dimension til det store show.

Festfyrværkeri i dagslys

Skal du afholde et arrangement i dagslys, så overrask deltagere med et festfyrværkeri-show i dagslys, med brag, knas, effekter og farvet røg.

Ildskrift før Festfyrværkeri

Showet indledes med ildskrift eller et hjerte. F.eks. årstal, initialer eller et rødt hjerte. Brændetid er ofte cirka 1 minut.

- Gratis og uforpligtende.

Vi leverer flotte festfyrværkerier i hele Danmark til enhver begivenhed. Uanset om du ønsker et af vores færdigudviklede festfyrværkerier eller et festfyrværkeri udviklet efter lige dine ønsker er vi altid yderst konkurrencedygtige på prisen. Vores priser starter med vores flotte fødselsdagsfyrværkeri fra bare 7.500 kr. inkl. moms (alt inkl.).


Fyrværkeriet vil blive afskudt med tilladelse fra myndighederne, af godkendte festfyrværkere og alt fyrværkeriet der benyttes er CE-godkendt. Vi laver naturligvis alt forarbejdet så et festfyrværkeri fra FyrværkeriShow.dk kræver intet arbejde fra din side. Vi leverer festfyrværkerier I alle størrelser og til alle former for begivenheder. Vi er faktisk specialister i shows til fødselsdagsfester og runde fødselsdage.


Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Tilbud på Festfyrværkeri

Feedback fra

vores brugere

Jeg vil gerne takke for jeres hjælp til at finde den rette fyrværker til vores bryllup. Showet var fantastisk og satte et flot punktum på en fantastisk dag.

LENE & MICHAEL B.

JOACHIM M.

juni 2019

Vi har med stor tilfredshed benyttet FyrværkeriShow.dk til at indhente tilbud på festfyrværkeri til vores bryllup og giver vores varmeste anbefalinger.

oktober 2019

Festfyrværkeri til Bryllup

Festfyrværkeri til Bryllup

Unikke shows

Fyrværkeri til fødselsdag

Festfyrværkeri er et festligt, farvestrålende indslag til dit fødselsdags-arrangement. Vores dygtige og professionelle fyrværkere står altid klar med et storslået fyrværkeri til din fødselsdag. Priserne starter fra bare 7.500 kr. – naturligvis alt inklusiv.


Afslut din fest med et skræddersyet og storslået festfyrværkeri efter alle kunstens regler. Overrask dine gæster eller fødselaren med et brag af et show!


Med i prisen følger altid til alle shows: Forudgående undersøgelse af mulige afskydningssteder ved jeres arrangement. Indhentning og ansøgning af tilladelse. Fysisk besigtigelse af stedet. Kørsel til/fra afskydningsstedet. Afspærring, opstilling, afskydning og oprydning efter showet. Prisen er naturligvis inklusiv selve fyrværkeriet samt forsikring.


Vi kan tilpasse fyrværkeriet til dit/jeres ønsker og budget. Sammen med vores fyrværker finder vi den helt rigtige sammenhæng mellem farver, tempo og størrelse på showet – benyt vores kontaktformular nu for et uforpligtende tilbud.

Vi kan tilbyde flot og professionelt afskudt festfyrværkeri fra bare 7.500 kr. – alt inklusiv! Ingen ekstra udgifter til kørsel, tilladelser eller forsikringer. Og tilmed sørger vi for alle aftaler og tilladelser på stedet.


Vi anbefaler et budget på 10.000 til private fødselsdagsfester, som indeholder flere store luftbomber, special-effekter, del-finale samt en ekstra storslået finale. Et show dine/jeres gæster sent vil glemme!


Skal det være et storslået professionelt fyrværkerishow til f.eks. den store runde fødselsdag, hvor kun det bedste er godt nok, vil vi anbefale et prisniveau på 15.000 kr. Her vil vores fyrværkere kunne inkludere flere smukke special-effekter, kraftigere vifteafskydninger, større og kraftigere luftbomber, et højere tempo og en længere afskydning på hele fyrværkerishowet.


Muligheder er uendelige - og har du/i ønsker, så finder vi en løsning som passer til jeres arrangement. Få jeres tilbud i dag og hør mere om mulighederne.

Festfyrværkeri til fødselsdage

Pris på

FYRVÆRKERISHOW

COPYRIGHT 2021 - MONEDERO ApS