Modtag et uforpligtende tilbud:

FYRVÆRKERISHOW

Få et uforpligtende tilbud på jeres

Gør jeres store dag til noget helt specielt og mindeværdigt, med et fantastisk fyrværkerishow. Vi finder det bedste tilbud på festfyrværker for jer, hos landets førende prof. fyrværkere.

Modtag et tilbud i dag:

Naturligvis gratis og uforpligtende for dig.

Bryllupsfyrværkeri

Fyrværkeri til Bryllup:

Bryllupsfyrværkeri

Kun fantasien sætter grænser til jeres store dag. Et forslag til fyrværkeri til jeres bryllup, kunne være følgende:

1. Ildskrift

2. Vifter & effekter

Smukke vifter, farvestrålende krosetter starter showet med flotte farver. Tempoet starter roligt med spændende og unikke effekter

3. Tempo & farver

Showet sætter op for tempoet. Himlen fyldes med flotte farver, knas og høje brag i et stigende tempo.

Showet indledes med ildskrift eller et hjerte. F.eks. årstal, initialer eller et rødt hjerte. Brændetid er ofte cirka 1 minut.

4. Finalen

Store chrysanthemumbomber opskydes, som fylder hele himlen og showet afsluttes i en overdådig smuk guldfinale!

- Gratis og uforpligtende.

Vi indhenter de bedste tilbud på smukke og skræddersyede bryllupsfyrværkerier i hele landet, med priser fra bare 7.500 kr. (alt inklusiv!)


Alle vores bryllupsfyrværkerier bliver lavet i samarbejde mellem kunden og den professionelle fyrværker, så fyrværkeriet og showet altid bliver som i ønsker det, på jeres store dag.


Overrask jeres gæster med et spektakulært fyrværkerishow! Oftest starter fyrværkeriet med store guldfontæner eller et flot ild-hjerte, herefter laver vi i samarbejde med jer, et perfekt sammensat show af forskellige effekter og farver. Det hele slutter naturligvis i en kæmpe finale!

Tilbud på Bryllupsfyrværkeri

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres fyrværkerishow nu.

Feedback fra

vores brugere

Jeg vil gerne takke for jeres hjælp til at finde den rette fyrværker til vores bryllup. Showet var fantastisk og satte et flot punktum på en fantastisk dag.

LENE & MICHAEL B.

JOACHIM M.

juni 2019

Vi har med stor tilfredshed benyttet FyrværkeriShow.dk til at indhente tilbud på festfyrværkeri til vores bryllup og giver vores varmeste anbefalinger.

oktober 2019

Arrangement: Bryllup

Arrangement: Bryllup

Unikke shows

Bryllupsfyrværkeri

Fyrværkeri til bryllup er et festligt, farvestrålende indslag på jeres store dag. Vores fyrværkere sørger for et sikkert og storslået fyrværkerishow – uanset jeres budget. Vores priser starter fra bare 7.500 kr. – naturligvis alt inklusiv.


Med i prisen følger altid: Forudgående undersøgelse af mulige afskydningssteder ved jeres arrangement. Indhentning og ansøgning af tilladelse. Fysisk besigtigelse af stedet. Kørsel til/fra afskydningsstedet. Afspærring, opstilling, afskydning og oprydning efter showet. Prisen er naturligvis inklusiv selve fyrværkeriet samt forsikring.


Hele showet kan bygges op efter jeres ønsker, men oftest afskyder vi således: Rødt hjerte lyser op – måske med jeres initialer i – som en strålende hyldest til jer – og kærligheden. Showet bygges op i tempoet og slutter naturligvis i en storslået og mindeværdig finale.


Vi kan tilpasse showet jeres ønsker og budget. Sammen med vores fyrværker finder vi den rigtige sammenhæng mellem farver, tempo og størrelse på showet – benyt vores kontaktformular nu for et uforpligtende tilbud.

Vores festfyrværkeri-tilbud starter fra bare 7.500 kr. – alt inklusiv! Uanset jeres budget, så finder vi fyrværkeri og sammensætning, som vil imponere jer og jeres gæster. Vi anbefaler et budget på 10.000 og op til 15.000 kr., som indeholder flere store luftbomber, special-effekter, del-finale samt en ekstra storslået finale - alt efter jeres ønsker.


Skal det være et storslået professionelt fyrværkerishow til bryllup, vil prisniveauet være 15-25.000 kr. Her vil der være mulighed for flere smukke special-effekter, kraftige vifteafskydninger, farvede romerlys, store og kraftige luftbomber, højere tempo og længere afskydning på hele fyrværkerishowet.


Ønsker i musikfyrværkeri som afskydes i takt med jeres ynglings musiknumre, skal i forvente et budget fra omkring 25.000 kr.


Alle vores priser er alt inklusiv – dvs. indhentning af godkendelser og tilladelser, sikker kørsel med fyrværkeriet, afspærring, opstilling, afskydning og slutteligt oprydningen efter showet. Dertil er alle vores fyrværkere forsikret og har de nødvendige godkendelser for, at måtte afskyde professionelt fyrværkeri året rundt.

Festfyrværkeri til Bryllup

Pris på

FYRVÆRKERISHOW

COPYRIGHT 2021 - MONEDERO ApS